Luchtacrobatiekacts

Luchtacrobatiek

Bent u op zoek naar een mooie act voor uw evenement? Die kan ik voor u verzorgen! Een act in de lucht is een mooie aanvulling op uw evenement en kan geheel worden aangepast aan uw wensen.

 

Tissu Act

Een act hoog in de lucht tussen twee sierlijke doeken. Een tissue of tissu act is een mooie combinatie tussen circus en dans waarin sierlijke bewegingen zich afwisselen met spannende vallen. Deze 5 minuten durende act is een mooie toevoeging op uw feest of evenement. Voor deze act is een minimale hoogte nodig van 5 meter en een bevestigingspunt voor het doek met een minimale draagkracht van 500 kg.

Prijs vanaf : € 400,- per act ex 9% BTW ex reiskosten (bij meerdere acts prijs in overleg)
Voor aanvragen of meer informatie:  info@minkeruel.nl 

Voor aanvragen of meer informatie over boekingen in Belgie: www.partyfun.be

 

 

 
 
 


Ring Act

Een andere act in de lucht is de ring act. Deze vorm van luchtacrobatiek wordt uitgevoerd met een ring hangend in de lucht waarbij in, onder en boven de ring mooie sierlijke poses en acrobatische wendingen gemaakt worden.

Deze act duurt 5 minuten en kan al vanaf 3 meter hoogte. Een ophangpunt met een minimale draagkracht van 500 kg is hiervoor vereist.

Prijs vanaf: € 400,- per act ex 9% BTW ex reiskosten (bij meerdere acts prijs in overleg)
Voor aanvragen of meer informatie: info@minkeruel.nl 

Voor aanvragen of meer informatie over boekingen in Belgie: www.partyfun.be

 

 


Champagne uit de lucht! 

Een mooie kroonluchter met licht en geluid en een sierlijk bewegende champagne schenkster. Een originele eyecatcher voor uw feest of evenement.

Tijdens uw evenement zijn meedere schenkrondes mogelijk. Kosten en duur in overleg. Naast champagne kan er natuurlijk ook iets anders uitgedeeld of geschonken worden!

Voor deze act is een minimale hoogte nodig van 5 meter en een ophangpunt met een draagkracht van minimaal 500 kg.

Voor boekingen, meer informatie en vragen kunt u contact opnemen met info@minkeruel.nl  

Voor aanvragen of meer informatie over boekingen in Belgie: www.partyfun.be

 

 

Staande Ring Act

Een acrobate beweegt op sierlijke wijze in, aan, op en rond een staande ring. Ze danst, draait, hangt onderste boven en maakt sierlijke poses voor u in haar ring.  
Deze act onderscheidt zich van andere luchtacrobatiek door dat er geen ophangpunt nodig is! Perfect voor evenementen buiten of locaties waar geen rigging mogelijk is.
De act is qua aankleding en muziek aan te passen aan uw feest of evenement.

Voor boekingen, meer informatie en vragen kunt u contact opnemen met info@minkeruel.nl

Voor aanvragen of meer informatie over boekingen in Belgie: www.partyfun.be

 

Le Ballon

Hangend aan één hand vliegt een acrobate de lucht in met haar ballonnen. Draaiend onder de ballonnen tovert ze haar lus te voorschijn waarin de acrobatische act verdergaat met mooie poses, sierlijke bewegingen en spannende valletjes. Deze 5 minuten durende act is een feestlijke toevoeging op uw feest of evenement. Op verzoek is deze act helemaal aan te passen aan uw wensen.

Voor boekingen, meer informatie en vragen kunt u contact opnemen met info@minkeruel.nl

Voor aanvragen of meer informatie over boekingen in Belgie: www.partyfun.be